Oho, hupsista

Elämäni vetyperoksidiblondien maailmassa (olen niihin koukussa)

Olen aina halunnut kirjoittaa blogia julkkiksista ja koskapas Usarissa on ihan selvästi semmoisen menevä aukko, niin päätin ryhtyä kirjoittamaan myöskin tänne viihteellisemmälle puolelle, vaikka rehellisyyden nimissä toteankin, ettei se tuo toinenkaan niin kauhean vakavamielinen ole vaikka sitä aina aamukiukuissani tapaankin kirjoitella.

Joillakin meistä on liikaa joutavaa aikaa ja huono itsetunto ja siksi me olemme koukussa ilmiöön nimeltä Johanna Tukiainen. Tästä syystä haluankin omistaa tämän ekan viihdepuolen kirjoitukseni hänelle. Itse henkilökohtaisesti rakastan yli kaiken erään juorulehden keskustelupalstaa, vaikken keskusteluun osallistukaan, sillä sieltä löytyy kaikki olennaiset käänteet Johanna Tukiaisen elämää koskien ja elostelen niillä härskisti aina kun tulee sellainen olo, että onpas elämäni silkkaa paskaa.

Joskus mietin, että mitä olikaan ennen Johanna Tukiaista? Itse seurasin Viivi Avellanin blogia ja kävin purkamassa vitutustani joskus jopa sinne kommenttiosastoonkin. Jostain syystä hänessä kulminoitui jotain sellaista, mikä sai syvällä minussa kyteneen raivon pulpahtamaan pintaan. Olen kuitenkin ylpeästi päässyt siitä yli ja pidän nykyään Viiviä ihan suhteellisen fiksuna ja kauniina ihmisenä, vaikkakin edelleen se helvetin toinen silmä ummessa ja suu silleen idioottimaisesti vinossa tehty posetus aiheuttaa minussa puistatusta.

Jollahovin Jossu ei kuitenkaan ole koskaan herättänyt minussa vihaa tai raivoa, uteliaisuutta ja sääliä senkin edestä. Kun nainen, jolla selvästikin on paha olla ja malarialoisen aiheuttamat vammat ovat lähes käsinkosketeltavat, esiintyy rajusti ylipainoisena pukeutuneena kolme numeroa liian pieniin tyllimekkoihin ja kaatopaikkakunnossa oleviin Louboutinin korkkareihin ja pokkana vieläpä väittää sen olevan glamouria ja bling bling, niin jotenkin siinä on vaikea tuntea niitä tunteita, joita esim. Paavo Lipponen minussa herättää.

Minulla on oma teoriani siitä, miksi Tuksu on mitä on. Siihen liittyy jo aikaisemmin mainitsemani malarialoinen ja sitten toisaalta herkkä ja ihmisten arvostelusta alitajuisesti järkyttyvä sielu. Onkin pakko sanoa, että ihailen Tuksun rohkeutta nousta kerta toisensa jälkeen lavalle kerrassaan häkellyttävissä asuissa eikä voi kuin tuntea tietynlaista nöyryyttä sen itseluottamuksen ja ehkäpä jopa itseironiana näkyvän älykkyyden edessä, joka Tuksusta huokuu. Kun nuo asiat sisäistää, avautuu ilmiö nimeltä Johanna Tukiainen ihastuttavana kuin huhtikuinen lumipyry, ja faktahan on, että Tuksua vastaavaa joutuu Suomen viihdehistoriasta kyllä oikein urakalla etsimään.

 

Valitettavasti kuitenkin Jossunkin suhteen aika on tehnyt tehtävänsä, enkä ihan kaikesta enää jaksa innostua. Vaikka Johanna Tukiainen pystyy yllättämään jopa minut kerta toisensa jälkeen, niin nuoremmat rynnivät yli. Olen löytänyt uuden voi-pyhä-jumala-onko-tämä-totta -hämmästyksen aiheuttajan. Hän on nuori, kaunis (tavallaan) ja todistettavasti hänellä ei ole täytettä tisseissä. Hän on blondi, hän on naimisissa itseään 34 vuotta vanhemman miehen kanssa ja hänestä kirjoitetut jutut saavat takuuvarmasti suuni loksahtamaan auki. Hän on Courtney Stodden ja minä rakastan häntä.

 

Ps. Minua on muuten ihmetyttänyt tosi paljon Courtneyn käsivarressa oleva koru. Se on hänellä aina. Siihen liittyy takuulla jotain tosi pervoa.

 

Pps. Vaikka me kuinka paheksumme tuota 51-vuotiaan ukkelin ja 17-vuotiaan pimatsun suhdetta, niin uskallan väittää, että 50% suomalaisista 51-vuotiaista miehistä olisi valmis ottamaan Courtneyn vaimokseen :)

 

Ppps: Tuksu ei sitten ole Suomen Courtney.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen
Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Eihän sitä katso Erkkikään!!!

Käyttäjän pekkalampelto kuva
Pekka Lampelto

Nyt joku Erkki-niminen kommentoimaan tänne, että "Katsoopas!"

a s

No itse asiassa, onhan tuo nyt parempi kuin mikään sen Tukiaisen jutuista.

Käyttäjän Taksari kuva
Jani Pulkki

Kumpi noista oli 17? Näyttivät reilu kolmekymppisiltä kumpikin..

Käyttäjän Taksari kuva
Jani Pulkki

Keitä noi on? Pitäiskö tietää? Oonksmie pihalla? Pääseeks sisälle? Kannattaako tulla?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Jos on itsesuojeluvaistoa, niin kannattaa pysyä pihalla :D

Markus Lehtipuu

"kaatopaikkakunnossa oleviin Louboutinin korkkareihin"

Olin tänään tietokilpailuissa, joissa jäimme neljänneksi, ja yhden kysymyksen vastaus oli Louboutinin korkkarit. Kukaan meistä keskiaikaisista äijistä ei tiennyt vastausta.

Miksi siis olen mies, tai miksi Helena ei ole meidän joukkueessamme?

Käyttäjän jussipussi kuva
juhani rantala

Voi tätä maailman turhamaisuuta ja turhuutta!

Jouko Koskinen

No nyt tajuan miksi Helena mieluummin katselee
Lipposten perheonnea Areenalta joka ilta.
Onhan se lähes yhtä öllöä.

Teppo Nygren

Mitenkäs tuohon Courtney Stoddenin koruun jotakin pervoa liittyisi? Elizabeth Taylorilla oli samantapainen elokuvassa Cleopatra. Egyptin kobraa kai esittää kyseinen koru?

Laitanpa yhden blondin minäkin tähän ketjuun, vaikken tiedä onko kovin sopivaa, kun edesmenneestä on kyse.
Ajattelin vaan sentähden sen blondin tähän liittää, kun vanhemman miehen ja nuoremman naisen välinen suhde aina herättää joissakin erilaisia ajatuksia. Ajateltaisiko tuon Doug Hutchisonin ja Courtney Stoddenin suhteesta samallatavoin kuin esimerkiksi Anna Nicole Smithin ja James Howard Marshallin suhteesta. Ikäeroa heillä oli 63-vuotta, mutta Marshall oli miljardööri.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1288045/Wh...

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Itse koruun ei liity pervoa, minullakin on tuollainen, mutta kun tuo pitää sitä AINA :D

Anna Nicole Smithin ja sen papparaisen suhde oli takuulla sellainen, että papparainen halusi pitää hauskaa viimeisinä elinvuosinaan, koska hän PYSTYI hankkimaan siihen sen blondin elätettäväksi. Molemmat hyötyivät eikä asiaan ole mielestäni meillä mitään sanottavaa, vaikka suhde olisikin meidän mielestämme yök ja hui :D

a s

RIP näin on, ja muut haistkoo paskat

Teppo Nygren

En sitä suhdetta ollut arvostelemassakaan, vaan sitä, kuinka sitä käsiteltiin mediassa joskus.
Se kuinka media ottaa suhteessa ikäeron tai varallisuuseron huomioon oli oikeastaan se minun pointti.

Käyttäjän TaruJousia kuva
Taru Jousia

Kaupungistumisen myötä on kadonnut perinne nimeltä kylähullut. Onneksi on 7 päivää, joka pitää yllä sitä perinnettä. On Matti Nykänen, josta ei enää oikein ole kylähulluksi ainakaan tällä saumaa ja on Tuksu ja sitten on Keskisen Vesakin, jossa on potentiaalia kylähulluksi.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Kyllä minä uskon, että näillä kylähulluilla ja Tuksuilla on jokin tietty merkitys ihmisten elämässä. Ehkä heidän kauttaan ihmiset voivat käsitellä jotain sellaisia asioita, joita muuten ei voisi.

seppo kirnu

Kyllä sinä nyt et tunnu tajuavan yhtään mitä on aito kylähulluus.

Kylähullu on ihminen joka EI toimi kuten matit ja muut vajukit, vaan on genuine alistumaton joka tekee sen mitä taitaa niin, että muut kadehtivat kuinka vapaa on lintu tuo. Ja monesti niin että kellekään ei jää kaunaa siitä vapaasielusta.

Ja ihan pakko sanoa Tuksuista ja muista vahakabinettimähtäröistä sellainen miehen arvio ihan suoraan, vaikka ehkä epäkorrekti ja littumainen:

Sen GAAMEAMPAA hirviötä ei mualimasta löydy; ihan sen ulkonäön et tajunnan puitteissa. Tai löytyy ulkonäön puiteissa eräs vielä suurempi silmänpuhkoja ja suolapatsaaksi kivettäjä.

donatella versace

Mikä perkele tälläisia 'naisia' vaivaa?!!!!!!!!!!Ja mikä vaivaa niitä ukkoja jotka himoitsevat näitä juustonkuorivaluja?!!!!!!!!!!!

Aira Joki

Kovvoo kammoo..17 vuotiaana on neito kauneimmillaan!
Luulen että touhut olivat rajumpia kolmekymmentäluvulla Hollywoodissa, niitä ei vain silloin levitelty näitä juttuja. Angerin "Hollywood Babylon" vol I ja II on alan klassikkoja.
Minusta Johanna Tukiainen edustaa omaa loistavaa folkloreamme, Larin Parasken moderni vastine, tyttö punaisissa kengissä synkässä metsässä. Tanssi jatkuu, kengät vie, kuolemattomuus viihteen alttarilla odottaa.

Mitä olen viime aikoina ihmetellyt on tämä todella groteski kehonrakennusbuumi. Jutta Gustafsberg, aivan hirveän näköiseksi muuttunut nainen, sitten tämä entinen oravan oloinen miss Suomi jolla on lisäksi aivan hirveän näköinen bodari miesystävä. Uusrahvaanomaisuus jyllää, näihin nähden Tuksu on herkkä ja kaunis ihminen.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Joo, minä olen kans ihmetellyt sitä kehonrakennusbuumia. Miksi se missikin (Satu Joku?) on itsensä sen näköiseksi pilannut?

Aira Joki

Mäkään en muista Sadun sukunimeä mutta ihmettelen kovasti tätä uudelleenvirinnyttä bodausinnostusta, rajun näköistä väkeä! Ehkä ihmiset syö niin paljon mielialamömmöjä ettei niihin enää kolahda ns. normaalin näköiset ihmiset. Näitkö Helena tätä hemmoa joka oli tatuoinut silmänvalkuaisensa? Ihmisillä on paljon tuskaa:(

Pentti Järvi
Pentti Järvi

Hikipediasta:

"Olen raskaana? Onko se minun?"

~Blondi saa tietää olevansa raskaana.

Käyttäjän RikuMaki kuva
Riku Mäki

Kauhee lepakko toi Courtney

Kaija Irmeli Olin-Arvola kiinnostaa huomattavasti enemmän.

Eila Jokimaa

Brändin rakentamisessa tarvitaan tietynlaista jästipäistä röyhkeyttä, jolle luovuus ylipäätänsäkin perustuu.Tuksu on taitava businessnainen. Hän tietää että ihmiset ovat yksinkertaisia, kateellisia ja muutenkin primitiivisiä olentoja, joille on helppo myydä vaikka sian peräsuolta ketsupilla ja sinapilla, jos se brändätään taitavasti ja jos otetaan makuerot huomioon. Minä en seuraa häntä kovinkaan paljoa johtuen vain siitä, että minä en makumieltymyksistäni ja harrastuksistani johtuen kuulu varsinaisesti markkinoinnin kohderyhmään. Mutta liberaalina suvaitsevaisena henkilönä en todellakaan tuomitse niitä, jotka harrastavat hänen edesottamustensa seuraamista.

Sami Tähti
Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Tuksun olisi määrä esiintyä tuossa parin korttelin päässä tänä iltana. Käykö katteeks? Luulen vieläpä tietäväni, että mistä pääsisi pujahtamaan kyseisen yökerhon takapihalle, jos oikein paparazziksi innostuisi. Siitähän tietenkään ei ole takeita, että toteutuuko hänen massiivinen keikkaepisodinsa, joka vetää vertoja mille tahansa pitkän linjan populaarimusiikkiyhtyeen maailmankiertueelle.

P.S.: minäkin olen joskus ollut vetyperoksidiblondi.

Jorma Laine

"uskallan väittää, että 50% suomalaisista 51-vuotiaista miehistä olisi valmis ottamaan Courtneyn vaimokseen :)"

No tota haahkaa en kyl otais jos se ei todistaisi itseään mykäksi. Onhan siinä toki kunnon muovikuoret, mutta ei tollasta kuuntele erkkikään. Ei ees erkin veli. En kyllä oo viel 51v, et jäänee nähtäväksi sitten kun oon. Vähän toista vuosikymmentä siis aikaa.

Jos-Sais-Valita leikissä vastaisin että Jessica Alba..

Reaali (?) elämässä sanoisin että Johanna Kurkela.

Nykyisessä elämässä... Vaimoni. <3<3

No hitto mä sitä turhaan kosinut.

Nih. :D

Olli Kankaanpää

Pidä hienot hiuksesi äläkä blondaa. Ole oma itsei. Tule minun kanssani kylpyyn, mutta ei hiusten värjäykseen.

Jukka Jänönen

Itse olen aina pitänyt Helenasta brunettena.

a s

Nyt joudun kyllä vetämään sanani takaisin, kun katsoin tuon siskosten Apinamiehen - sehän on oikeasti nerokas.

Käyttäjän Ellinoora kuva
Elli Noora

Helena mainitsemillasi blondeilla on kaikilla jonkin asteinen persoonallisuus häiriö,narsistisesta, huomion hakuiseen, ynnä miehenmentävä sokea piste itsessään ,siitä kuinka täynnä itseään ovat,jatkuva täpiseminen minä sitä minä tätä,minulle,minulta...
Toivottovasti eivät koskaan hanki lapsia,koska heillä ei olisi kuitenkaan tarpeeksi aikaa ja tarvittavaa kykyä olla lapselle läsnä, ja rakastaa tämän SISÄISTÄ persoonaa (ja ennenkaikkea olla hyvä naisen malli).
Sairas maailma antaa meille sairaita idoleja.

http://myztifyan.pinksplanet.com/blog/category/met...
http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/mind-con...

http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/britney-s...

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa