Oho, hupsista

Kohuavustaja polki Ainoa - paikat hajosivat!

  • Kukkakaalimuusia ja possua mustapekkakermakastikkeesta.
    Kukkakaalimuusia ja possua mustapekkakermakastikkeesta.
  • Vaalensin taas vähän piätäni.
    Vaalensin taas vähän piätäni.
  • Pihviä ja salaattia <3
    Pihviä ja salaattia <3

Juu, tänään minä vähän polkasin Ainoa. 45 minuuttia Aino kesti, mutta sitten sille tuli kai rajat vastaan, kun kauhean valituksen päätteeksi Aino rohisi ja vonkui ja sitten siitä meni rikki kai useampikin paikka. Ainakin vaihteisto sanoi sopimuksensa irti. Viimeiset kilometrit sytkyttelin ykkösellä. Oli aika turhauttavaa.

Mutta. Tänään punnitsin ruhoni ja kiloja on lähtenyt yli 3 kiloa!!!!! Viikossa!!!! Mahtavaa J Ja sitten mittasin uumani, joka oli kavennut 5 senttimetriä!!!!!!

Tuosta tulikin niin hyvä mieli, että tämä eilinen blogikirjoituksen raakile on tuntunut tänään tosi vieraalta:

 

Paska päivä

 

Tänään on ollut ihan paska päivä. Turvottaa, lihakset ovat ihan väsyneet ja tunnen itseni valaaksi. Peilistä on tuijottanut väsynyt läski. Olo on epätoivoinen. Blaaaah!

Jokaiselle naiselle tulee näitä päiviä säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta kun on laihdutusurakan alussa, ne tuntuvat erityisen lohduttomilta. Tekisi mieli sahata jenkkakahvat irti, mutta sitten muistaa, ettei tämä ole mikään Saw-leffa. Sitten tulee mieleen, että jos imurilla imisi, niin kai se jostain kalliista kauneushoitolan alipainehoidosta kävisi.

Kun siitäkin ajatuksesta luopuu, rupeaa jumppaamaan, mutta lihakset ovat niin väsyneet, että jopa se 25 vatsalihasliikettä saavat elimistön huutamaan ”lopeta nyt, senkin hullu!”

Liimasin tänään jääkaapin oven lapun, jossa muistutan itseäni vilkaisemaan peilin ennen oven avaamista. Ei minulla oikeastaan tee mitään edes mieli, mutta huonot tavat ovat sitkeässä.

Huulen kupeeseen on tullut finni.

Litkin vettä ja vihreää teetä. Juoksen vessassa ja napsin vitamiineja. Järsin kaalia. Sen pitäisi poistaa nestettä.

Ei minulla oikeastaan ole edes nyt mitään asiaa, kunhan jurnutan.

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Huomenna on kiva päivä (toivottavasti). Menen Vääksyyn etsimään sisäistä jumalatartani. Siinä sitä onkin etsimistä :D

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Johan Lom

Multa hajos vaihdelaatikko Dodgesta toissapäivänä. Matka päättyi pientareelle odottamaan hinausta. Mikähän vaihdeongelmainvaasio nyt yhtäkkiä on sukeentunut?

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

No en tiijä. Ainosta on nyt pari kertaa lähtenyt irti se juttu, joka on niin kuin vaihteiston joku juttu, joka johtaa takarenkaaseen. Olen sen aina takaisin tökännyt ja potkinut ja hyvin on toiminut. Nyt se silti v*ttuilee, vaikka on johtimet kohillaan.

Jouko Koskinen

Vääksy on muuten kiva paikka. Kerro terveisiä
kaikille vanhoille kiukkusille akoille. Mut älä
lupaa niille mitään kivaa mun nimissä.

Veikko Vitikainen

Joskus olen joutunut taistelemaan vaihdeongelmien kanssa, ja joskus sitten taas vaihdevuosiongelmaisten kanssa. Kummassakin tapauksessa jouduin tekemään remonttia yötä päivää.

Jouko Koskinen

Kiitä Jumalatartasi ettei ollut automaattivaihde.
Se kun tilttaa niin vain pakki toimii.

Veikko Vitikainen

Niinpä niin. Ja Italialaisessa panssarivaunussa on yksi hidas vaihde eteenpäin, ja 12 vaihteinen turbovaihteito taakseppäin. Eli terveisiä Persuskomille.

Taisto Merilä

Voe voe, ku ei meinoo niskat kiäntyy toho keskimmäisee kuvvoo

Veikko Vitikainen

Käännä läppäriä 90 astetta myötäpäivään, se auttaa,

Taisto Merilä

No mulla on pöytäkone, mutta kyllä se onnistui kun siirsin ton lipaston tähän eteen ja kävin siihen kyljelleen.

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Laitan sitten seuraavan kuvan toistepäin kallelllaan, niin voit harrastaa niskajumppaa :D

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Mutta älä laita ylösalaisin olevaa kuvaa,päälläänseisonta on liian haastavaa. Fysioterapeutti toki käski treenata kaikkia lihasryhmiä joten ehkä sekin onnistuu, parin vuodenkuluttua...

Matti Jalagin

Tuli vesi kielelle noista annoksistasi.

Minulla on kahta ruokaa ollut nämä menneet kilojen menettämisen vuodet ikävä lähes viikottain, mutta periksi olen antanut vain muutaman kerran.

Itse tehty makaronilaatikko ja Lapin puikuloista tehty keltainen muusi kermaisilla lisukkeilla ja voi silmällä.

Voi, voi ja voi.

Mutta voita käytän kyllä muuten kaikessa.

Nyt valuu jo kuola suupielestä kohta, joten poistun tästä ketjusta.

Eero Tillanen

Mitämitä, onko kohuavustajasta tullut lepakko, kun polkee Ainoa? Tästähän media voi alkaa repiä raflaavia otsikoita tyyliin: "Persuedustajan entinen kohuavustaja onkin lepakko!"

Sirpa Abdallah

Vai että kaalia purraan nesteen poistoon. Olen kuullut että ananasta toiset käyttää tuohon tarkoitukseen painopudotuksen ohella. Saattaa olla makeampaa pureskeltavaa.

Veikko Vitikainen

Ei pidä paikkaansa!!! Kaalissa on sellaisia aineksia joiden vaikutusta tieteellisesti ihmisen terveyteen ei ole pystytty todistamaan. Mutta, raa-assa kaalissa on aineosia jotka jostain syystä aiheuttavat ihmisen suolistossa ja muuallakin bakteerien tehokkaan toiminnan vaikuttaen ihmisen elimistössä terveellisellä tavalla. Eli syökää raakaa kaalia, ette tule katumaan. Puoli kaalia päivässä pitää sairaudet loitolla. Toki täytyy muistaa, että erittäin isojakin kaaleja on olemassa. Mutta, niinkuin sanottu: liika on aina liikaa, mutta kohtuus on liian vähän, sanoi Alkon entinen pääjohtaja Fagerholm.

Sirpa Abdallah

No tokkiinsa kaali on terveellistä. Kaikki vihreä kasvis on kuuleman mukaan terveellistä. Myös vihreän teen sanotaan olevan. Nyt kuitenkin nesteen poistoon on jopa useampiakin kasvisperäisiä luontaistuotteitakin.

Itse olen joskus kokeillut juuri ananasta, siis tuore ananasta ja hyvin pelitti minulla. Kaalia sitten käytän salaattiinkin.

Veikko Vitikainen

Nyt minä muistan missä olen rouvan kuvan nähnyt. e-palstoilla, josta rouva on vetänyt profiilinsa jo pois. "Vanhan kehnon" kuvan lähetit minulle joskus. Saatan kyllä erehtyäkkin.

Sirpa Abdallah

Blogin otsikkoa kun yksistään lukee niin voisipa äkkiseltään luulla että kohuavustajan paikat hajosivat. ;) No onneksi ei sentään. Vain Aino hajosi.

Käyttäjän MikaVyrynen kuva
Mika Väyrynen
Pentti Järvi

Suosittelen 1- max. 3-vaihteista fillaria.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa