Oho, hupsista

Kaikki blogit puheenaiheesta Matkustaminen

Kehutaanpa virkavaltaa

Tavallisen valittamisen sijasta kehuminen on paljon hauskempaa. Tein tänään taas sellaisen havainnon, joka antaa aihetta kehumiseen: uuden passin hakeminen.

Telttailemaan Espanjaan. Vamos!

Leirintäelämä tarjoaa vaihtoehdon perinteiseen hotelliasumiseen tai asunnonvuokraukseen Espanjassa. Telttaillessa pääset asustelemaan luonnon helmassa tai kaupungin lähiössä mitä upeimmissa paikoissa samalla tutustuen paikallisiin tapoihin, nähtävyyksiin ja kulttuuriin. Telttailu on hyvin suosittua Espanjassa ja leirintäpaikkoja, missä voit telttailla, on paljon ympäri Espanjaa. Camping-alueet ovat avoinna telttakansan lisäksi myös karavaanareille.

Turvaesineet ja niiden merkitys

Lähtöön on nyt vajaa viikko, ja matkastressi alkaa pikkuhiljaa ottaa jalansijaa. Jo muutamien viime viikkojen aikana olen varautunut lähtöön hankkimalla niinsanottuja turvaesineitä.

Matkalle LähteneetFiatin avaimet roikkuvat oven vierustalla. Kaikki on valmiina.

Kun on lähdössä matkalle ja vilkaisee itseään Ikean peilistä. Sitä usein näkee viimeisen päälle mietityt vaatteet ja huolitellun tukan. Viikset on kammattu tai nuttura on kiristetty.
  Viikkojen, kuukausien tai vuosienkin päästä. Matkalta kotiin palattuaan. Usein peilistä katsoo erinäköinen ihminen. Tukka on sekaisin, parta rehottaa ja naamassa on arpia. Fiatista puuttuu pyyhkimet.

Nimi suomalaiselle lentokentälle

Aktiiviset juhlavuoden viettäjät ovat hyvällä asialla: Suomen tärkeimmän lentokentän nimi pitäisi muuttaa. Koska säveltäjämestari Jean Sibeliuksen syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta, nykyisen Helsinki-Vantaan nimeen toivotaan Sibeliuksen nimeä (http://www.iltasanomat.fi/matkat/art-1423058883580.html)

Sibelius oli suuri, kansainvälinen suomalainen. Idea Sibeliuksena lentokentän nimeksi ei ole huono. Joka tapauksessa Helsinki-Vantaa on tylsä nimi.

Lähimenneisyyden keikkakokemuksia, ja ajatuksenjakoa ilmaisesiintymisestä.

Viime kirjoituksesta on pyörähtänyt jo yli viikko, niin on aika siis pistää uutta tulille. Tarkoitus oli jo kirjoittaa aiemmin, mutta ehtiminen on ollut vähän tiukilla +tietysti se, että meikäläisen keskittymiskyvyllä blogikirjoittaminen on ihan helkkarin vaikeaa kun kotona on ympärillä mm. basso, tabletti, kitara, upea vaimo, ohrapirtelöä, toinen basso, 9-voltin batteri jota on mukava nuolla...

Julkaise syötteitä